Pamutti blog

Kedves Olvasók!

Készültök már a Húsvétra? :)
Ha a csokitojások és a csokinyuszik mellé más ajándékot is szeretnétek adni, vagy egyszerűen csak egy különleges tavaszi sapkára vágytok, mindenképpen olvassátok el ezt a bejegyzést!

nyuszi sapka

Mentés

Mentés

2017.03.23 14:26

Kedves Olvasók!

Ezt a nagyon vagány tavaszi Dinó-sapkát készülünk bemutatni Nektek! Gyorsan elkészíthető, a kevés anyagigénynek köszönhetően pedig otthon őrizgetett maradék jersey anyagok felhasználására is alkalmas.

 

 

dinó sapka

Mentés

2016.11.14 15:02

Kedves Olvasók!

Biztosan sokan őrizgettek otthon maradék anyagdarabokat, amelyek arra várnak, hogy valami apróság készüljön belőlük. Itt az idő, hogy ezek előkerüljenek a szekrény mélyéről, hiszen ebben a bejegyzésben arról írunk, hogyan készíthettek kedves játékállatkákat az otthon várakozó állásponton lévő anyagdarabokból.

Alkotásra fel!

Állatkák

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

2016.11.11 17:56

Tündéri kislányruha leírását és szabásmintáját találjátok a legújabb blogbejegyzésünkben, melyet kicsit vastagabb anyagának és hosszú ujjának köszönhetően a lányok ősszel és télen is hordhatnak.

 

 

2016.10.11 17:18

Miért jó a pamutpolár?

 

Kedves Olvasók! A mai bejegyzésben arról olvashattok, milyen előnyei vannak pamut”polár” anyagainknak, és mi mindent készíthető belőlük.

pamutpolár anyagok

Kedves Olvasóink!


Újdonság a Pamutti blogon! Bejegyzésünkhöz nyomtatható szabásmintát is mellékelünk.

Bemutatjuk, hogyan készíthetsz gyermekednek vagány kantáros nadrágot.

 

2016.02.24 14:46

Kedves olvasóink!
Hamarosan itt a húsvét! Bemutatjuk Nektek, hogyan készíthettek pihe-puha játéknyuszit ajándékba vagy magatoknak :)

Nyuszi

 

 

 

 

 

Kedves olvasók!

A gyapjúról sok embernek a kötött sapkák, kesztyűk vagy pulóverek jutnak eszébe, pedig ennél jóval sokoldalúbb anyagról beszélünk :)

Az alábbiakban bemutatjuk nektek, miért szeretjük, és miért érdemes nektek is gyapjút választanotok.

Kedves olvasók!

 

Most megmutatjuk nektek, hogyan készíthettek gyorsan és könnyedén vidám textil tárolót. Kezdő varrástudással is elkészíthető, ajándéknak is tökéletes.

 

 

tároló

Mit készítsünk frottírból?

 

Elérkezett a kánikula, így előtérbe kerültek frottír anyagaink. Egy-egy csobbanás után a vízparton is veletek lehetnek frottírból készített egyedi alkotásaitok. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amelyeket most veletek is megosztunk!

 

2015.06.27 10:18

Kedves Olvasók!

 

Most megmutatjuk, hogyan készíthettek rövidnadrágot akár kisfiúnak akár kislánynak. Gyakorlott varrók számára hamar elkészíthető ruhadarab.

Sok sikert kívánunk hozzá!

 

2015.06.17 15:52

Üdvözlünk Mindenkit!

Nemrég sok mintás textiltekercsünk érkezett, ezért egyre gyakrabban merül fel a kérdés hogy mit lehet készíteni egy 50 cm-es jersey anyagból (150 cm széles). Összegyűjtöttünk Nektek ötleteket ezzel kapcsolatban.

2015.05.26 11:24

Üdvözlünk Mindenkit!

Ezúttal egy könnyű, női jersey szoknya elkészítésében segítünk Nektek!

Kellemes, nyári viselet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok sikert kívánunk az alkotáshoz!

2015.05.07 17:26

Üdvözlünk Mindenkit!

 

 

Ezúttal egy kisfiú póló elkészítésében segítünk Nektek! Jersey anyagból kellemes, kirándulós, játszós kis póló készíthető.

 

Sok sikert kívánunk az alkotáshoz!

 

 

 

2015.04.15 13:36

 

 

Üdvözlünk Mindenkit!

 

 

 

Ismét jelentkezünk egy újabb ruhadarabbal. Ezúttal egy kislány szoknya elkészítését mutatjuk be Nektek. Jersey anyagból készült, tündéri, pörgős és nagyon kényelmes.

 

Sok sikert kívánunk az alkotáshoz!

 

2015.03.23 10:35

Kedves Olvasóink!

Mindenkit szeretettel üdvözlünk a Pamutti bolt blog oldalán!
Fogadjátok örömmel első blogbejegyzésünket. A tavasz beköszöntével egy vidám nyuszisapka és hozzáillő sál elkészítésének leírásával kedveskedünk nektek. A megvalósítás nagyon egyszerű, a varrásban bátortalanoknak is szívesen ajánljuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés