Pamutti blog

A Pamut"polár"

2016.10.11 17:18

Miért jó a pamutpolár?

 

Kedves Olvasók! A mai bejegyzésben arról olvashattok, milyen előnyei vannak pamut”polár” anyagainknak, és mi mindent készíthető belőlük.

pamutpolár anyagok

A polár anyagról:

A polár poliészter mikroszálakból készült anyag, az izzadságot kivezeti, ugyanakkor szélálló, ezért az őszi-téli ruhadarabok fő alapanyaga.

 

Pamut”polár

Ugyan nem poliészterből készül, de hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Természetes anyagként jól szellőzik, felületének köszönhetően pedig jól tartja a meleget. Valamint az anyag tapintása, külleme is nagyban hasonló. Ezért választottuk ennek az anyagnak a „polár” nevet.

 

 

pamutpolár anyagok

 

Előnyei:

  • 100% pamut felhasználásával készült. Ennek köszönhetően jól szellőző, bőrbarát textil, könnyen kezelhető és jól vasalható.
  • Kötött, rugalmas anyag, ez lehetővé teszi, hogy kényelmes ruhákat varrj belőlük. Pamutjerseyvel remekül kombinálható.
  • Finom, puha, meleg anyag – a bolyhoknak köszönhetően jól tartja a meleget.

 

Mi készíthető pamut”polárból”?

 

  • Sapka és sál – Rugalmas anyag, amely könnyen a fejedre illeszkedik. Véd a hideg ellen, de emellet jól szellőzik, így a fej izzadása is elkerülhető
  • Hálózsák vagy takaró – Hálózsák bélésének is kiválóan alkalmas. Jól tartja a meleget.
  • Mellény vagy pulóver – Mintás pamutjerseyvel kombinálva vidám és praktikus kis ruhadarab készíthető belőle.
  • Ruhák bélelése - „Téliesítenél” egy már meglévő nadrágot? Megtetszett egy minta, de az anyaga túl vékony? A pamut”polárral” bármilyen meglévő vagy készülendő ruhát kibélelhetsz. Arra kell ügyelned, hogy a másik felhasználandó anyag is rugalmas legyen!

 takarók pamutpolárból

Mentés

Mentés

Webáruház készítés