Új jelszó kérése

Textilkínálatunk

Fő kategóriaTextileink nagy hagyománnyal rendelkező nyugat-európai országokból érkeznek hozzánk, ahol óriási hangsúlyt fektetnek a kifogástalan minőségű termékek előállítására, s közben szem előtt tartják a környezet védelmét. Szívügyük a design, skandináv tervezőik keze alatt valósággal megelevenedik az anyag.

Textileink minősítése

GOTS - Globális organikus textil szabvány

Világszerte a legelismertebb minősítés. Biztosítja, hogy a textilek alapanyagai ellenőrzött gazdálkodásból származnak, feldogozásuk megfelelő feltételek mellett zajlik, és az ökológiai, környezetvédelmi és társadalmi előírásokat maximálisan betartják.

 

 

Öko-Tex Standard 100 - Textiltermékek számára kidolgozott szabvány, humánökológiai szempontok szerint összeállított vizsgálati és tanúsítási rendszer.

Az Öko-Tex Standard 100 célja, hogy a textil- és a textilruházati ipar humánökológiai szempontból kifogástalan termékeket gyártson, a kereskedők vevőiknek egészségügyi szempontból kifogástalan textilterméket ajánlhassanak és a fogyasztóközönséget megbízható módon tájékoztassa arról, hogy az Öko-Tex által tanúsított termék az egészségre nem ártalmas. Ezt fejezi ki a tanúsító címke „Bizalom a textíliában” felirata.